KAportal Zbog velikog interesa PickUp Music Festival iz atrija preseljen na atraktivnu lokaciju ispred Starog grada Dubovca | Karlovački informativni web portal

Zbog velikog interesa PickUp Music Festival iz atrija preseljen na atraktivnu lokaciju ispred Starog grada Dubovca

Zbog velikog interesa publike, organizatori Foto dana mladih i PickUp Music Festivala, udruga mladih kreativaca Izvan fokusa, odlučili su preseliti lokaciju dvije glazbene festivalske večeri. No, ne predaleko – umjesto u atriju Starog grada Dubovca, koncerti će se održati na platou ispred Starog grada, koji prima više ljudi, ali i tamo je prostor ograničen pa svi oni koji žele na koncerte a još nisu nabavili ulaznicu trebaju požuriti.

Po povoljnijoj cijeni u pretprodaji u četvrtak se još mogu u KAtravelu kupiti ulaznice za drugu večer festivala (50 kuna), dok će ulaznice za prvu večer i festivalske ulaznice biti dostupne na blagajni kod Starog grada Dubovca, no po 10 kuna većoj cijeni nego u pretprodaji, odnosno 60 kuna za prvu večer festivala i 90 kuna za obje večeri.

Podsjetimo, u četvrtak na Starom gradu sviraju riječke legende Let3, zagrebački Mr. Albino, karlovački Tight Grips i dugoreški March or Die (Motorhead tribute band). U petak su headlineri Jinxi, a uz njih sviraju i riječki Silk Milk, zagrebački 4head, koprivnički Ogenj te osječki Double D Acoustics.

  •  

    KAportal.hr

  • Odgovori