KAportal Petero Karlovčana će novi show Željka Pervana u Zrinskom gledati besplatno - pogledajte tko su dobitnici... | Karlovački informativni web portal

Petero Karlovčana će novi show Željka Pervana u Zrinskom gledati besplatno – pogledajte tko su dobitnici…

Marko Cegur, Đurđica Jančarić, Dijana Lozina, Sven Vidoš i Zoran Mrkalj dobili su po jednu ulaznicu za stand up show Željka Pervana “Na hladnom betonu” koji će se održati za Dan žena, u četvrtak 8. ožujka u Dvorani Doma OSRH Zrinski s početkom u 20 sati.

Zahvaljujući organizatoru i KAportalu, ovi će sretnici koji su na Facebooku “lajkali” našu najavu, na Pervana besplatno, a svi ostali koji žele uživati u showu poznatog komičara to mogu nakon što ulaznice nabave u pretprodaji po cijeni od 50 kuna u Knjižari Mozaik, Tisak Mediji, te preko Ticketshopa.

Dobitnici ulaznica, pak, svoje mogu podići na ulazu/blagajni Doma OSRH Zrinski prije samog showa, dakako, uz neki osobni dokument.

  • Najpoznatiji hrvatski komičar i stand up majstor Željko Pervan, odlučio se na manje promjene u svom programu, te izlazi sa svojim novim stand up showom naziva ”Na hladnom betonu”. Željko je u njemu opisao sav svoj život, od rođenja do današnjih dana na svoj specifičan sarkastično – satirični način.

    Željko Pervan se do sada bavio aktualnim političkim temama koje muče naše stanovnike, a sada se u maniri najbolje satire, pozabavio svojim rođenjem, prvim ljubavima, brakom i životu u njemu, ali poznavajući njega nije isključena ni improvizacija sa šalama o političarima i svakodnevnici.

    KAportal.hr

  • Odgovori