KAportal U petak u Zorin domu gostuje šibensko kazalište s predstavom "Ljepotica iz Leenanea" | Karlovački informativni web portal

U petak u Zorin domu gostuje šibensko kazalište s predstavom “Ljepotica iz Leenanea”

U Gradskom kazalištu Zorin dom u petak u 20 sati gostuje HNK Šibenik s predstavom Dražena Ferenčine “Ljepotica iz Leenanea”, na tekst suvremenog irskog dramatičara Martina McDonagha.

“Ljepotica iz Leenanea” govori o pripovijedanju priče i važnosti pričanja priča i slušanja priča. Poput bilo koje uistinu dobre priče, priča o Mag Folan i njezinoj kćeri Maureen priča je koja utječe na slušatelja na nebrojene načine.Jedna će osoba stati na stranu majke, druga na stranu kćeri.  Kako čujemo priču, ovisi o tome kako se sučeljava s našim osobnim pričama i do koje mjere možemo tolerirati vježbanje tih priča u našem unutarnjem oku, dok gledamo kako se druga priča odigrava na pozornici.

U predstavi igraju Biserka Ipša, Franka Klarić, Jakov Bilić i Bojan Brajčić.

  • Podsjećamo i da se osim redovnih ulaznica, za ovu predstavu može kupiti i “paket” ulaznica za ovu predstavu i za gostovanje Histriona s predstavom “Famozna”, koje je na rasporedu 26. svibnja.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori