KAportal U petak u podne u karlovačkoj knjižnici dječja predstava "Lice" u izvedbi križevačkih "Kolibrića" | Karlovački informativni web portal

U petak u podne u karlovačkoj knjižnici dječja predstava “Lice” u izvedbi križevačkih “Kolibrića”

foto: prigorski.hr

U Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice Ivana Gorana Kovačića u petak u podne odigrat će se predstava za djecu “Lice”, nastala prema istoimenom igrokazu Ratka Bjelčića. Predstavu je pripremila dječja dramska skupina “Kolibrići” iz Križevaca.

“Kolibrići” su amaterska dječja dramska družina koja djeluje već godinu dana pri Gradskoj knjižnici “Franjo Marković” Križevci, a volonterski je vodi Sanja Marković. Družina trenutno broji 12 članova i predstava “Lice” im je treća predstava ove školske godine. Grad Križevci je prepoznao trud uložen u rad družine pa je odlučio nagraditi mlade glumce sponzoriranjem gostovanja predstave u karlovačkoj knjižnici.

Ratko je kul klinac. Ratko je zaljubljen. Ali, Ratko ne izgleda kao maneken, ne voli svoje lice i misli da će sve probleme riješiti plastičnom operacijom, iako nije siguran što to točno jest. No, ono što će se nakon operacije dogoditi nije ni blizu onome što je očekivao. Uz duhovite scene, glazbu i ples saznajemo kakve su sve nevolje snašle Ratka.

  • Predstava traje 40-ak minuta, a namijenjena je djeci od 4. do 8. razreda.

    KAportal.hr

  • Odgovori