KAportal Od pet prijava za direktora Turističke zajednice samo tri pravovaljane - Mandić ne otkriva imena, očekuje izbor za 10-ak dana | Karlovački informativni web portal

Od pet prijava za direktora Turističke zajednice samo tri pravovaljane – Mandić ne otkriva imena, očekuje izbor za 10-ak dana

Pet je pristiglih prijava na natječaj za direktora Turističke zajednice, ali samo tri ispunjavaju sve tražene uvjete.

Rekao je to nakon današnje sjednice Turističkog vijeća, na kojoj su prijave otvorene, njezin predsjednik, gradonačelnik Damir Mandić.

– Turističko vijeće donijelo je odluku da će 22. siječnja biti odrađena pisana provjera, pisano testiranje, za ova tri kandidata. Oni će 24. siječnja imati priliku pred Turističkim vijećem prezentirati svoje programe, a članovi Vijeća otvoreno razgovarati s kandidatima. Vjerujem da bi mogli u sljedećih desetak dana imati novog direktora ili direktoricu Turističkog ureda, izjavio je Mandić.

  • Imena kandidata nije htio otkriti “zbog tih ljudi koji su se javili”, od kojih su neki zaposleni, ali nema ništa protiv ako sami to otkriju. Neslužbeno se doznaje da je od dvojice kandidata i kandidatkinje koji ispunjavaju uvjete upravo ova potonja, inače zaposlenica jedne turističke zajednice, najvjerojatnija nova direktorica Turističke zajednice Karlovca.

    KAportal.hr

  • Odgovori