KAportal Pedesetak migranata stiglo na Maljevac i sjelo pred granicu - okružili ih bosanski policajci i odvezli natrag u Veliku Kladušu | Karlovački informativni web portal

Pedesetak migranata stiglo na Maljevac i sjelo pred granicu – okružili ih bosanski policajci i odvezli natrag u Veliku Kladušu

foto: Granični prijelaz Maljevac

– U toku je građanski neposluh na Graničnom prijelazu Maljevac. Grupa arapskih migranata je krenula pješke preko granice. Zadržani su ali su sjeli na cestu i ne namjeravaju otići. Njih pedesetak migranata okružuje dvadesetak hrvatskih policajaca. Među njima su i invalidi, djeca i žene. Ujedno i helikopter kruži iznad Maljevca. Saobraćaj se odvija uredno.

Ova je vijest, a prenosimo je u integralnom obliku, objavljena oko 16 sati na Facebook stranici Granični prijelaz Maljevac.

Na njoj građani BiH prate situaciju na graničnom prijelazu zbog čestih gužvi i čekanja. Zasad iz MUP-a nema službenih obavijesti o dolasku većeg broja migranata na granicu s Hrvatskom.

  • Neslužbeno smo doznali da hrvatska policija ipak nije intervenirala u ovom slučaju, već su migrantima dolazak do službenog prijelaza zapriječili policajci susjedne države, koji su ih nešto kasnije prepratili natrag u Veliku Kladušu.

    KAportal.hr

  • Odgovori