KAportal Paskembal! Psi, njihovi ponosni vlasnici i oni siročići koji svoje ljudske ljubimce još čekaju, sinoć feštali u Buksi | Karlovački informativni web portal

Paskembal! Psi, njihovi ponosni vlasnici i oni siročići koji svoje ljudske ljubimce još čekaju, sinoć feštali u Buksi

IMG_1085 (Medium)Maskirani psi, njihovi ponosni vlasnici i oni psi koji ih tek trebaju dobiti bili su jučer gosti karlovačkog Paskembala u Caffe baru Buksa u Radićevoj ulici.

Organizirala ga je Udruga za dobrobit i zaštitu životnja “Najbolji prijatelj” koja je jučer imala priliku predstaviti svoj program i prezentirati odlične rezultate koje je udruga do sada postigla. Nije ih postigla sama, već ponajviše uz pomoć Udruge Mijau iz Karlovca a rezultat je fascinantan – 288 spašenih pasa iz Skloništa Utinja od travnja 2016. godine do danas.

Šarene maske i odlična zabava zavladali su Buksom, ali sve uz humanitarnu notu za spas onih četveronožnih siročića koji tek moraju naći dom. Svi prisutni, a bilo ih je podosta, pozvani su da se pridruže radu udruge svojim volontiranjem, članstvom, privremenim smještanjem pasa na skrbi udruge ili donacijama.

  • – Za posjetitelje koji su došli nespremni tu je bila Martina Ljubanović koja je zainteresirane uljepšavala facepaintingom. Na kraju je program začinio najbolji prijatelj Udruge Bob Milan koji je do sitnih sati zabavljao sve prisutne i održavao atmosferu veselom, kažu nam iz “Najboljeg prijatelja”.

    U sklopu Paskembala otvorena je i izložba fotografija pasa koji su na skrbi udruge, a neke od njih se jučer moglo upoznati na licu mjesta. Izložba će biti postavljena cijelog mjeseca a možete je pogledati već večeras ili tijekom cijele veljače.

    Dođite u Buksu, pogledajte izložbu, donesite koju vreću hrane i naravno da se pridružite volonterima udruge da se još veći broj pasa spasi u budućnosti. Oni će vam biti zahvalni…

    Svoju donaciju ili udomljavanje psa možete dogovoriti i putem FB stranice udruge

    Fotografije Ivan Cindrić

  • Odgovori