KAportal U subotu pravi party spektakl za kraj godine i 10. rođendan LED kolektiva - na Malu scenu HD stiže Terry Francis! | Karlovački informativni web portal

U subotu pravi party spektakl za kraj godine i 10. rođendan LED kolektiva – na Malu scenu HD stiže Terry Francis!

Karlovački ljubitelji elektronske glazbe dostojno će ispratiti 2017. godinu uz sjajno gostovanje kojim će se ujedno obilježiti i kraj velikog rođendanskog slavlja i 10 godina rada LED kolektiva na karlovačkoj klupskoj sceni. Kao završetak niza atraktivnih događanja i gostovanja tijekom godine, u goste LED ekipi i Karlovcu stiže heroj engleske underground house scene -Terry Francis!

Njegova perfektna tehnika miksanja i vrlo dobar “njuh” za dobrom vibrom 1997. godine dovele su ga do titule najboljeg novog DJ-a prema časopisu “Muzik Magazine”, iako je iza sebe već imao desetak godina karijere. Kombinaciju dubokog house groovea s tvrdim techno beatom Terry je patentirao 1998. godine na mix albumu “Architecture”, te će upravo taj zvuk uskoro postati popularan pod nazivom tech-house. Njegov specifični zvuk nastao je iz acid housea s kraja osamdesetih i početka devedesetih godina, a profilirao se kroz kultne Wiggle večeri, jedan od najdugovječnijih plesnih programa londonske scene koje je osnovao zajedno s kolegom Nathanom Colesom, s kojim osniva i istoimeni label. S rezidencijom u kultnome klubu Fabric kreće 1999., od samog otvaranja kluba te je njegov najdugovječniji rezident što dovoljno govori o kakvom se DJ-u radi! Ovo proljeće Terry se vraća u producentske vode te izdaje svoj prvi album za label Hallucienda pod nazivom “Together”, što je ujedno bio i dodatni povod za poziv u Karlovac.

Uz glavnog gosta, treba najaviti i domaće snage – Pavla D čija ćepomno probrana selekcija i odlična tehnika miksanja sigurno prirediti svakom house obožavatelju nezaboravno plesno iskustvo! A, što bi bila LED zabava bez LED velikana Vedrana Božića, zato nikako ne propustite ovu house trojicu.

  • Party je na rasporedu u subotu, 23. prosinca, na Maloj sceni Hrvatskog doma. Početak je u 23 sata, a predviđeno trajanje do 6 ujutro.

    KAportal.hr

  • Odgovori