KAportal U subotu pravi party spektakl za kraj godine i 10. rođendan LED kolektiva - na Malu scenu HD stiže Terry Francis! | Karlovački informativni web portal

U subotu pravi party spektakl za kraj godine i 10. rođendan LED kolektiva – na Malu scenu HD stiže Terry Francis!

Karlovački ljubitelji elektronske glazbe dostojno će ispratiti 2017. godinu uz sjajno gostovanje kojim će se ujedno obilježiti i kraj velikog rođendanskog slavlja i 10 godina rada LED kolektiva na karlovačkoj klupskoj sceni. Kao završetak niza atraktivnih događanja i gostovanja tijekom godine, u goste LED ekipi i Karlovcu stiže heroj engleske underground house scene -Terry Francis!

Njegova perfektna tehnika miksanja i vrlo dobar “njuh” za dobrom vibrom 1997. godine dovele su ga do titule najboljeg novog DJ-a prema časopisu “Muzik Magazine”, iako je iza sebe već imao desetak godina karijere. Kombinaciju dubokog house groovea s tvrdim techno beatom Terry je patentirao 1998. godine na mix albumu “Architecture”, te će upravo taj zvuk uskoro postati popularan pod nazivom tech-house. Njegov specifični zvuk nastao je iz acid housea s kraja osamdesetih i početka devedesetih godina, a profilirao se kroz kultne Wiggle večeri, jedan od najdugovječnijih plesnih programa londonske scene koje je osnovao zajedno s kolegom Nathanom Colesom, s kojim osniva i istoimeni label. S rezidencijom u kultnome klubu Fabric kreće 1999., od samog otvaranja kluba te je njegov najdugovječniji rezident što dovoljno govori o kakvom se DJ-u radi! Ovo proljeće Terry se vraća u producentske vode te izdaje svoj prvi album za label Hallucienda pod nazivom “Together”, što je ujedno bio i dodatni povod za poziv u Karlovac.

Uz glavnog gosta, treba najaviti i domaće snage – Pavla D čija ćepomno probrana selekcija i odlična tehnika miksanja sigurno prirediti svakom house obožavatelju nezaboravno plesno iskustvo! A, što bi bila LED zabava bez LED velikana Vedrana Božića, zato nikako ne propustite ovu house trojicu.

Party je na rasporedu u subotu, 23. prosinca, na Maloj sceni Hrvatskog doma. Početak je u 23 sata, a predviđeno trajanje do 6 ujutro.

KAportal.hr

  • Odgovori