KAportal Županijske lige: Zrinski Ozalj i zvečajska Mrežnica već slave naslove | Karlovački informativni web portal

Županijske lige: Zrinski Ozalj i zvečajska Mrežnica već slave naslove

1151000_10205297478943658_7376423908056152497_nTri kola prije kraja prvenstva Prve ŽNL nogometaši Zrinskog Ozlja i teoretski su potvrdili prvo mjesto lakom i uvjerljivom pobjedom u Draganiću. Na drugoj strani ljestvice i teoretski je potvrđeno ispadanje Petrove gore. To ne znači da su svi ostali posve mirni, jer postoji i jedna solucija u kojoj bi Prvu ŽNL mogao napustiti još jedan klub – to će se dogoditi u slučaju da Ogulin ispadne iz MŽNL Središte, a Zrinski Ozalj kroz kvalifikacije istovremeno ne uspije ući u tu ligu. Trenutačno su najugroženiji Croatia 78 i Dobra iz Svetog Petra, no posve mirno ne može spavati ni Vatrogasac, pa čak ni Korana.

Rezultati: Draganić – Zrinski Ozalj 1:6, Duga Resa 1929 – Ilovac 1:1, Slunj – Korana 3:1, Petrova gora – Croatia 78 2:3, Dobra (SP) – Vatrogasac 1:0. Na ljestvici uvjerljivo vodi Zrinski sa 57 bodova, drugoplasirani Ilovac ima 45. Debelo na začelju je Petrova gora sa 13 bodova.

Mrežnica iz Zvečaja osigurala je dva kola prije kraja naslov prvaka Druge ŽNL – Jug. Pritom nisu trebali ni zaigrati, jer Cetingrad nije doputovao u Zvečaj. Prvi pratitelji Oštarije i VOŠK istovremeno su u međusobnom ogledu remizirali i slavlje Zvečajaca moglo je početi.

Rezultati: Mrežnica – Cetingrad 3:0 (bez borbe), Oštarije – VOŠK 1:1, Dobra (N) – Josipdol 9:1, Mladost (ZO) – Plaški 3:0. Dva kola prije kraja prvenstva Mrežnica ima 45 bodova, slijede Oštarije sa 38 i VOŠK sa 37, dok je na dnu Josipdol sa 13 bodova.

U sjevernoj skupini nastavlja se utrka za naslov između rečičke Mladosti i Vrlovke iz Kamanja. Nažalost, i u ovoj skupini jedan susret nije odigran – Vojnić 95 nije doputovao u Kamanje.

Rezultati: Mladost (R) – Kupa 6:0, Vrlovka – Vojnić 95 3:0 (bez borbe), Krnjak Barilović – Šišljavić 8:3, a slobodna je bila momčad Frankopana. Na ljestvici vodi Mladost sa 49 bodova, Vrlovka ima 46, a na dnu je Šišljavić s tek dva osvojena boda.

KAŠonline

 • 6 komentara

  1. Koja je kazna kaj Cetingrad već sezonama ne dolazi na gostovanje u Zvećaj.

  2. U principu, simbolična…
   A štaš im ???

  3. Veći džumbus u svemu tome je što ako Mladost/Vrlovka ili Mrežnica ne žele ići u viši rang…
   Koja ekipa ima pravo prelaska u rang više?
   Možda teoretski i posljednje plasirani ako ima uvjete i pokaže volju…
   Ili ???

  4. Pošto Mrežnica neće nikog prosit tko će kome posudit mlađe uzraste,Ogulin Oštarijama ili Duga Resa Vošku

  5. Sorry gool, no ne kuzim tvoj komentar ni malo….

  Odgovori