KAportal Otvorene prijave za Ogulin Trail - pozvani svi trkači, veliki i mali, rekreativci i profesionalci! | Karlovački informativni web portal

Otvorene prijave za Ogulin Trail – pozvani svi trkači, veliki i mali, rekreativci i profesionalci!

– Ne propustite najbajkovitiju utrku Hrvatske trkačke scene, šesti po redu Ogulin Trail, koji je ujedno i 9. kolo Trail lige centrale Hrvatske – KontinenTrail koja će se održati u subotu, 14. rujna 2019. godine, pozivaju organizatori iz Društva za sportsku rekreaciju KOCI Ogulin.

Pozivaju sve trkače, profesionalce i rekreativce, male i velike, sve koji vjeruju u bajke i u sebe, da se i ove godine prijave na jednu od tri utrke bajkovitih imena.

– Možete birati između duge utrke „Regoč” (33 km) ili kratke utrke „Kosjenka“ (13,5km) koje vas vode kroz čudesne ljepote Kleka i Stožca te dolinom rijeke Dobre. Utrka Tintilinić (1,5km) namijenjena je za djecu od 0-14 godina u kojoj mogu trčati uz pratnju punoljetne osobe. Na kraju utrke čeka vas after race party koji uključuje domaću ogulinsku hranu i piće, nagrade naših sponzora, glazbu, ples i dobro druženje, dodaju u pozivu.

  • Kako je bilo prošle godine možete pogledati ovdje A zatim se i prijaviti na stotinka.hr, najkasnije do 03.09.2019.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori