KAportal Otvorena "Jesen u Lici", veliki sajam gastro i obrtničkih proizvoda kojem je i ove godine partner Karlovačka županija FOTO GALERIJA | Karlovački informativni web portal

Otvorena “Jesen u Lici”, veliki sajam gastro i obrtničkih proizvoda kojem je i ove godine partner Karlovačka županija FOTO GALERIJA

Na gospićkom Trgu Stjepana Radića danas je otvorena “Jesen u Lici”, dvadeseta po redu manifestacija na kojoj se prezentiraju proizvodi OPG-ova i malih obrta.

Osim Ličko-senjske županije, ove godine partneri u organizaciji su Sisačko-moslavačka te Karlovačka županija, pa je na ceremoniji otvorenja bio i karlovački župan Damir Jelić. Na otvorenju su govornici, gospićki gradonačelnik Karlo Starčević i župan Darko Milinović, upozorili na demografsku katastrofu koja je pogodila Hrvatsku, a Liku pogotovo.

Izlagači su prisutni iz 19 hrvatskih županija, te tri susjedne države, a predstavljaju svoje gastronomske i druge proizvode. Štandovi se mogu razgledati od danas do nedjelje od 10 do 19 sati.

  • KAportal.hr

  • Odgovori