KAportal Prijavite projekt!  Još četiri dana otvoren donacijski natječaj Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju | Karlovački informativni web portal

Prijavite projekt!  Još četiri dana otvoren donacijski natječaj Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju

logo_natjecaj_2012Heineken Hrvatska raspisao je svoj donacijski natječaj za 2017. godinu.

Natječaj pod nazivom Zajedno za bolji Karlovac i Karlovačku županiju tradicionalno je orijentiran na to da Karlovac i Karlovačka županija postanu još ugodnija mjesta za život građana. Cilj natječaja je podržati projekte koji će doprinijeti većoj kvalitetu života u lokalnoj zajednici. Kriteriji za odabir su: važnost za lokalnu zajednicu, doprinos kvaliteti života te činjenica da se projekt u cijelosti ili djelomično odnosi na 2017. godinu.

Natječaj je otvoren do 28. veljače, a projekti se mogu prijaviti isključivo putem online obrasca koji je dostupan na www.heineken.hr.

– Briga o lokalnoj zajednici važan je dio naše korporativne društvene odgovornosti. Kao jedan je od najvažnijih gospodarskih subjekata u Karlovačkoj županiji, u zajednicu ulažemo kroz donacije i sponzorstva nekih od najvažnijih lokalnih događaja. Naš donacijski natječaj jedna je od aktivnosti kojom doprinosimo boljem i sadržajnijem društvenom životu u lokalnoj zajednici. Od 2009. godine, kada je raspisan prvi natječaj, ukupno smo podržali 148 vrijednih i korisnih projekta. Vjerujem da će i ove godine na natječaj pristići mnogi kvalitetni projekti, poručila je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija kompanije Heineken Hrvatska.

Sponzorirani članak

POGLEDAJTE UVJETE NATJEČAJA…

Donacijski natjecaj 2017_uvjeti