KAportal Otvoren natječaj za zapošljavanje 50 žena u projektu Crvenog križa "Pomažem drugima - pomažem sebi": Pogledajte JAVNI POZIV za radno mjesto "Radnica za poslove pomoći u kući" | Karlovački informativni web portal

Otvoren natječaj za zapošljavanje 50 žena u projektu Crvenog križa “Pomažem drugima – pomažem sebi”: Pogledajte JAVNI POZIV za radno mjesto “Radnica za poslove pomoći u kući”

Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Karlovac provodi projekt „Pomažem drugima – pomažem sebi“, Program zapošljavanja žena – ZAŽELI, financiran iz Europskog socijalnog fonda Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., u sklopu kojeg raspisuje:

JAVNI POZIV – Za radno mjesto „Radnica za poslove pomoći u kući„

Uvjeti:

 • Najviše završena srednja stručna sprema.

  Obavezno moraju biti prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

  Uz potpisanu zamolbu kandidatkinje su dužne priložiti:

  • Životopis
  • Potvrdu o nekažnjavanju
  • Fotokopiju osobne iskaznice
  • Potvrdu o stažu
  • Svjedodžbu o najvišem stupnju završenog obrazovanja
  • Liječničku potvrdu
  • Potvrdu o prijavi na Hrvatski zavod za zapošljavanje
  • Potvrda o pripadnosti ciljnoj skupini (beskućnici, žrtve nasilja, invalidi)

  Na objavljeni natječaj mogu se javiti sve žene prijavljene u evidenciju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, s naglaskom na žene starije od 50 godina.

  Javni natječaj za radno mjesto „Radnica za poslove pomoći u kući“ je objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje https://burzarada.hzz.hr .

  Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži svu traženu dokumentaciju navedenu u ovom natječaju, pristigle na adresu Hrvatskog Crvenog križa Gradsko društvo Crvenog križa Karlovac zaključno s datumom 19. prosinca 2018. godine.

  Projektom će se zaposliti 50 žena koje će pružati pomoć za najmanje 200 korisnika, starijih i nemoćnih osoba na području grada Karlovca i općina Lasinja, Draganić i Vojnić. Ovim putem se pozivaju i zainteresirani korisnici i njihove obitelji da se jave na e-mail adresu: zazeli.karlovac@gmail.com ili putem telefona 047/422-586.

  Projekt je u 100%tnom iznosu financiran iz sredstava Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. s ciljem poticanja socijalne uključenosti žena pripadnica ranjivih skupina kroz povećanje njihove zapošljivosti stjecanjem radnog iskustva i povećanjem kompetencija.

  Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostaviti poštom ili osobno na adresu:

  Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Karlovac, Smičiklasova 25, 47000 Karlovac, s naznakom „Za natječaj: Pomažem drugima – pomažem sebi“

  Ova objava isključiva je odgovornost Hrvatskog Crvenog križa Gradsko društvo Crvenog križa Karlovac.

  Sponzorirani članak