KAportal Otvoren GiftBeer u centru Super Konzum: Karlovac dobio prvu specijaliziranu trgovinu craft piva, ali i mnogo toga drugog! | Karlovački informativni web portal

Otvoren GiftBeer u centru Super Konzum: Karlovac dobio prvu specijaliziranu trgovinu craft piva, ali i mnogo toga drugog!

Karlovac je dobio svoj prvi specijalizirani beer shop, no iako su odlična hrvatska craft piva u prvom planu novootvorene trgovine u sklopu centra Super Konzum, u GiftBeer Shopu možete pronaći još puno toga što bi moglo poslužiti kao prvoklasan poklon, kako drugome, tako i samome sebi.

GiftBeer nudi velik broj piva izrađenih u radionicama pivarskih majstora diljem Hrvatske. Mnoga od njih već su dio prepoznatljive ponude, no Karlovčani u ovom simpatičnom obiteljskom dućančiću mogu nabaviti i piva koja se rijetko viđaju na policama trgovačkih centara i to ne samo onih iz Hrvatske.

Poklon paketi, butelje vrhunskih i kvalitetnih vina, limitirane serije jačih alkoholnih pića, te zanimljiv izbor ukrasnih svijeća, da dalje ne nabrajamo. Jednostavno je, dođite i uživajte u izboru, a kasnije i u svemu ostalom…

  • Life is too short to drink bad beer! PRATITE NAS NA FACEBOOKU!

    Sponzorirani članak

    GDJE SMO?