KAportal Opušteno na Foginovom: Riječno kino i River Dance doveli salsu u Karlovac | Karlovački informativni web portal

Opušteno na Foginovom: Riječno kino i River Dance doveli salsu u Karlovac

Drugog dana Riječnog kina uz Karlovačko ritmovi salse su zavladali Foginovim kupalištem. Posjetitelji su se okupili kako bi uživali u plesu i glazbi te pritom iskoristili priliku da nauče korake salse od profesionalnih plesača koji su održavali radionice u organizaciji Udruge za ples i rekreaciju River Dance. Kao odmor od učenja osnova salse u 21.30 uslijedio je film Divlja salsa, koji je zabavio i nasmijao publiku. Cijela večer protekla je u veselom duhu i odličnoj atmosferi, a oni koji nisu uspjeli posjetiti radionice salse tijekom popodneva, priključili su im se i nakon gledanja filma.

U ponedjeljak Riječno kino uz Karlovačko odlazi u Dugu Resu, gdje će biti prikazan film Povijest ljubavi, u 21.30 sati. Uoči projekcije u 21.00 h, bit će održan “Mali kviz za velike ljubitelje filma”. Sudjelovati se može preko mobilnog interneta, dok će pitanja biti prikazana na filmskom platnu. Pobjednike očekuje i nagrada, tako da ne oklijevajte, nego se pridružite i naučite nešto novo.

Nakon Duge Rese, Riječno kino uz Karlovačko se seli u još jedan grad unutar županije, Ozalj. Na ozaljskom Gradskom kupalištu na Kupi u 21.30 sati prikazuje se film Trainspotting 2, nastavak kultnog škotskog filma kojega s oduševljenjem sigurno iščekuju mnogi. Prije filma, u 20.00 h odvija se Slušaona powered by Bixio Music Group.
Ako među filmoljupcima ima i kvizoljubaca ili onih koji se jednostavno žele zabaviti i pritom nešto naučiti, Kviz općeg znanja, KOZ-a je pravi pogodak! Igra se u timovima od dva do četiri, a prijaviti se može na sljedećem linku http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/ (igrati mogu punoljetne osobe). Kviz se održava u petak 21.7., a poslije je na repertoaru film The Circle, s Emmom Watson i Tomom Hanksom.

– Organizacija ove manifestacije ne bi bila moguća bez sponzora te pokrovitelja koji su ove godine uz HEINEKEN i Grad Karlovac i Karlovačka županija, Zajednica tehničke kulture Karlovačke županije, Turistička zajednica Duge Rese, Turistička zajednica grada Karlovca, Općina Lasinja, Općina Barilović, Općina Kamanje, Turbing d.o.o., Grad Ozalj, Centar za kulturu Jastrebarsko te Hrvatski audiovizualni centar, a kojima organizator Kinoklub Karlovac i ovim putem zahvaljuje. Sponzor subotnje večeri bila je Atlantic grupa d.o.o. – napominju organizatori.
Sav program je besplatan, a organizatori i sponzori su pripremili i nagrade za najsretnije posjetitelje!

KAportal.hr

  • Odgovori