KAportal Olujni vjetar nosio krovove, rušio drveće u Ogulinu - najviše stradao Ogulinski Hreljin, dijelovi grada bez struje | Karlovački informativni web portal

Olujni vjetar nosio krovove, rušio drveće u Ogulinu – najviše stradao Ogulinski Hreljin, dijelovi grada bez struje

Olujni južni i jugozapadni vjetar sinoć je stanovnicima na području Ogulina i okolice prouzrokovao materijalnu štetu. Najviše je stradao Ogulinski Hreljin.

Iako još uvijek nema službenih procjena šteta, zabilježeno je podizanje cigli s krovova, pa čak i cijelih krovova, otkinuti su limovi s krovnih konstrukcija te je dosta kvarova i problema u opskrbi električnom energijom. Trenutno je bez struje dio grada kod Ventilatora, zatim Jasenak, te dijelovi oko Plaškog, a i odašiljač Radio Ogulina, stoga postaja ne emitira svoj redoviti program.

  • Vatrogasci su također imali niz intervencija u Okruglici, Hreljinu, Sabljacima i Ribarićima te u gradskom središtu. Željeznički promet otežan je od Ogulina prema Rijeci, dok se prema Zagrebu odvija redovno.

    Prema prognozama, vjetar koji je jutros na udare puhao brzinom preko 80 kilometara na sat, tek bi poslijepodne i prema večeri trebao oslabjeti.

    KAportal.hr

  • Odgovori