KAportal Olimpijsko zlato još uvijek se slavi u dugoreškom Dječjem vrtiću, a kako i ne bi - tri godine uzastopce su najbolji | Karlovački informativni web portal

Olimpijsko zlato još uvijek se slavi u dugoreškom Dječjem vrtiću, a kako i ne bi – tri godine uzastopce su najbolji

Djeca Dječjeg vrtića Duga Resa još uvijek svoju veliku pobjedu na Olimpijskom festivalu, s osvojenih čak osam medalja (6 zlatnih, 2 srebrne)., te ukupnim prvim mjestom.  U pet disciplina natjecala su se djeca iz vrtića Karlovac, Ozalj, Ogulin, Slunj, Josipdol i Duga Resa.

Ovaj olimpijski festival u sklopu je olimpijskog pokreta “I ja ću biti olimpijac” koji je pokrenuo Hrvatski olimpijski odbor 2002. godine., a cilj mu je kod djece od najranije dobi razviti ljubav prema sportu, ali i osobinama koje krase svakog prvog sportaša.

– Djeca Dječjeg vrtića Duga Resa ponijela su treću godinu zaredom (a 6 ukupno) titulu najboljih zahvaljujući velikom timskom radu odgojiteljica koje predano rade sa djecom cijelu godinu na savladavanju kinezioloških zadataka i razvijanju motoričkih vještina djece – kažu u Gradu čiji su ima predstavnici čestitali, kao i predstavnici Sportske zajednice ne NK Duga Resa 1929.

  • Djeca su im zahvalila na čestitkama i podršci u pripremama, naročito predstavnicima nogometnog kluba, kojima su poklonili prigodne crteže.

    KAportal.hr

  • Odgovori