KAportal U Ogulinu traje velika akcija čišćenja snijega - predostrožnost od poplave, ali i kako bi se olakšalo prometovanje gradskim ulicama | Karlovački informativni web portal

U Ogulinu traje velika akcija čišćenja snijega – predostrožnost od poplave, ali i kako bi se olakšalo prometovanje gradskim ulicama

Protekli vikend u Ogulinu je protekao radno jer su veliki nanosi snijega blokirali grad, a akcija se nastavlja i danas. Gradska uprava odlučila je da se snijeg čisti s ulica i odvozi na parkiralište u vojarni Sv. Petar u Poredicama, kako bi se olaškalo prometovanje vozilima i pješacima, ali i za slučaj naglog topljenja snijega koji bi dodatno pogoršao situaciju kod eventualne poplave.

Snijeg je, javio je gradonačelnik Dalibor Domitrović, predviđen za čišćenje s parkirališta na Staroj cesti ispod Frankopanske kule, u Ulici Zagrad iz razloga jer je ova ulica u slučaju plavljenja najopterećenija. 

Danas je na rasporedu čišćenje i odvoz snijega iz naselja Struga i s parkirališta kod ulaza u Ulicu Krlenac.

  • Koliko će odvoz snijega iz središta Ogulina pomoći da se ublaži stanje u slučaju nove poplave treba tek vidjeti, no svakako je pohvalna i ova, još jedna u nizu, mjera predostrožnosti.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori