KAportal U Ogulinu, osim "velikog" i Dječji doček Nove godine, a 1. siječnja - kupanje u Sabljacima | Karlovački informativni web portal

U Ogulinu, osim “velikog” i Dječji doček Nove godine, a 1. siječnja – kupanje u Sabljacima

Prošlogodišnje kupanje na Sabljacima (foto: Nebojša Magdić)

U Ogulinu će, osim “velikog”, u nedjelju biti i Dječji doček Nove godine, dok će 1. siječnja na svoje doći oni najhrabriji jer je za podne zakazano, sad već tradicionalno, kupanje u Sabljacima.

Turistička zajednica program za 31. prosinac je organizirala već od 10.30, kada počinje Veliki spektakl.

– Trgom kod golubice će letjeti šarene konfete i baloni. Minutu prije podneva počinjemo s odbrojavanjem, a ulazak u Novu godinu obilježit ćemo velikim vatrometom konfeta točno u podne, najavljuju iz Turističke, napominjući da će posjetitelje zabavljati Jagor bend uz pobjednice 1. ogulinskog dječjeg festivala Jagor, Doru i Natalli, Ogulinske mažoretkinje i Dubravka Dragičevića, a sve očekuje i velika tombola puna nagrada.

  • Tradicionalni doček na istom je mjestu, ali u večernjim satima, a Ogulince će u Novu godinu uvesti domaći bendovi Speen i Partyano, koji će svirati u 22 sata i pobrinuti se za pregršt dobre zabave.

    Posebna zabava, samo za najhrabrije, 1. dana 2018. bit će na Sabljacima. Novogodišnje kupanje u jezeru, 5. godinu za redom, počet će točno u podne, a koliko će ovaj put biti kupača koje ne može obeshrabriti ni loše vrijeme ni hladnoća – vidjet ćemo vrlo brzo.

    KAportal.hr

  • Odgovori