KAportal Ogulinski SDP-ovci: Kad preuzmemo vlast nećemo odlučivati u zatvorenim prostorijama nego pred svima na Gradskom vijeću | Karlovački informativni web portal

Ogulinski SDP-ovci: Kad preuzmemo vlast nećemo odlučivati u zatvorenim prostorijama nego pred svima na Gradskom vijeću

Reorganizacija lokalne uprave, razvoj privrede i poduzetništva i bolja provedba infrastrukturnih projekata u gradu Ogulinu tri su glavna cilja SDP-a u gradu podno Kleka.

Jučer su, naime, kandidati za gradonačelnika Dalibor Domitrović i za zamjenika Daniel Vukelja na Gradskom odboru ogulinske organizacije predstavili program rada za obnašanje lokalne vlasti do 2021. godine, te plan predizborne kampanje.

– Uz navedene prioritetne ciljeve Program rada obuhvaća i sport, kulturu, obrazovanje, brigu o djeci, vatrogastvo, prostorno planiranje i ostala područja od značaja za Ogulin, rekao je Domitrović.

  • Vukelja je stranačkim kolegama predstavio plan kampanje, a oba su programa prihavćena od Gradskog odbora.

    –  Nakon preuzimanja mandata o za građane važnim pitanjima nećemo odlučivati u zatvorenim mračnim prostorijama, van znanja javnosti i legitimnih institucija, nego na Gradskom vijeću grada Ogulina, gdje se takve odluke trebaju donositi, tvrde SDP-ovci.

    KAportal.hr

  • Odgovori