KAportal Ogulinci željni filma ispunili Frankopanski kaštel do posljednjeg mjesta, večeras Riječno kino u Lasinji | Karlovački informativni web portal

Ogulinci željni filma ispunili Frankopanski kaštel do posljednjeg mjesta, večeras Riječno kino u Lasinji

foto: Demjan Rožman

Ogulinsko dvorište Frankopanskog kaštela sinoć je bilo gotovo pretijesno za Ogulince željne filma. Program Riječnog kina uz Karlovačko napokon je održan, a ovoga puta je vrijedila “treća sreća” (zbog ranije dvije odgode uslijed nepovoljnih vremenskih uvjeta za gledanje filma na otvorenom). No, čekanje se isplatilo te je čak nešto više od 500 posjetitelja ispunilo dvorište kaštela – dio publike je odgledao film i stojeći jer se uistinu tražilo mjesto više.

Za početak je gotovo 60 najhrabrijih igrača zaigralo filmski kviz preko mobitela, a oni najuspješniji osvojili su poklone Karlovačkog, Hrvatskih željeznica, Europe Directa Karlovac, Aquatike – Slatkovodnog akvarija Karlovac, Biblo suvenira te organizatora manifestacije Kinokluba Karlovac.

Nakon natjecateljske atmosfere, uslijedila je napeta potjera smještena u vlaku, u filmu “Putnik” s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi. Pokrovitelj večeri i velika pomoć u organizaciji ove filmske večeri bio je Savjet mladih grada Ogulina, kojima organizatori posebno zahvaljuju, kao i Turističkoj zajednici grada Ogulina, Gradu Ogulinu te Zavičajnom muzeju Ogulin.

  • Nakon dva dana Riječnog kina uz Karlovačko u okrilju povijesnih građevina, večeras program ponovno seli na kupalište – u Lasinju, na kupalište Pod pećinom. Kao i u Ogulinu, od 21 sat u planu je Kviz preko mobitela, nakon čega će uslijediti projekcija komedije “Odjednom tata”.

    Uslijedit će kratka pauza do nedjelje, kada je u pripremi raznovrstan program kod Spomenika na Petrovoj gori, uključujući predavanje, projekciju filma “Nostalgija” za svjetlom te promatranje Perzeida i drugih objekata na noćnom nebu, od 19:30 pa sve do 5 ujutro.

    KAportal.hr

  • Odgovori