KAportal Ogulinci jučer napravili veliku feštu za svog sugrađanina, novu rukometnu zvijezdu Luku Cindrića | Karlovački informativni web portal

Ogulinci jučer napravili veliku feštu za svog sugrađanina, novu rukometnu zvijezdu Luku Cindrića

Veliku feštu jučer su Ogulinci pripremili svom Luki Cindriću, hrvatskom rukometnom reprezentativcu iza kojeg je fenomenalna sezona u dresu reprezentacije i makedonskog prvaka “Vardara”.

Kako piše OGportal, Luka je došao u vlakiću “Bubiju” u pratnji članova Moto kluba “Vještice” i to je doista bio nezaboravan prizor, koji je oduševio brojne posjetitelje, koji nisu htjeli  propustili  ovaj doček. Program je održan u prepunom dvorištu Frankopanskg kaštela, uz nastup grupe Master. Organizirana je i ugostiteljska  ponuda, a brojni Ogulinci, ponosni na svog sugrađana, došli su ga pozdraviti i čestitati mu na uspjehu.

Program je vodio Lukin dugogodišnji  prijatelj i trener u RK Ogulin Dubravko Dragičević, a  pripremljena su mu i još neka, ugodna iznenađenja.

  • Posebno dojmljivo bilo je obraćanje Lukinih roditelja Anđelke i Dražena, te  jedanaestogodišnjeg Dražena Grgurića, koji ga je pozdravio baš od srca, u ime sportaša RK Ogulin. Na dojmljiv način obratio mu se  i Igor Cindrić u ime velikih sportaša i malonogometaša, potom i Darko Pribanić i Mario Pavić,  predsjednik i tajnik Sportske zajednice, te Sonja Drašković, direktorica Turističkog ureda Ogulin, piše ogulinski portal.

    Dugogodišnji predsjednik Rukometnog kluba Ivan Vuković uručio mu je, uz pomoć mladog Luke Turkovića,  poklon u ime svih rukometaša, a gradonačelnik Dalibor Domitrović poželio mu je, uz prigodan dar,  sreću u daljnjim natjecanjima, kratko spomenuvši koliko je lijepo biti Ogulinac!

    Luka Cindrić zahvalio je svojim sugrađanima na srdačnom dočeku, skromno i od srca kako samo on zna, a ispraćen je ovacijama publike,  uz svirku grupe Master.

    KAportal.hr

    POGLEDAJTE VIDEO OGportala…

  • Odgovori