KAportal Ogroman asortiman karlovačke Odete - od boja i lakova do kosilica i alata za kućne majstore i profesionalce | Karlovački informativni web portal

Ogroman asortiman karlovačke Odete – od boja i lakova do kosilica i alata za kućne majstore i profesionalce

Iz bogatog asortimana karlovačke Odete izdvajamo:

– Jupol boje za unutarnje radove Jupol Classic (zidna boja kojoj vjerujemo već više od 45 godina), Jupol Brilliant (periva boja koja pokriva  već u jednom nanosu)

– Jupol unutarnje boje i proizvodi za problematične površine Jupol Citro (unutarnja boja s učinkovitom zaštitom protiv plijesni) i Jupol Amikol (vrhunska periva boja s učinkovitom antibakterijskom zaštitom)

 • – Hempel lak lazure za trajnu zaštitu koja stvara elastičan, vodoodbojan sloj koji pruža dugoročnu trajnost, naročito podesna za stolariju (vrata, prozori), Hempel lazura  za sve namjene (trajna lazura opće namjene za drvo izloženo vanjskim utjecajima, ne sadrži biocide i može se koristiti na unutarnjim površinama).

  – Hempel Hard Racing pogodan za motorna plovila i regatne jahte za veću brzinu i bolju izvedbu

  – Kemolux lak za čamce

  – Kemocel brzosušeći lak u svim nijansama

  – Aqualux lak za drvo i metal na bazi vode za zaštitu unutarnjih i vanjskih površina certificiran za dječje igračke

  – Kistovi, valjci, zaštitni najloni i sav ostali pribor za bojanje

  –  Honda motokultivatori – snažni alati spremni za široki raspon zahtjevnih poljoprivrednih zadataka,

  – Honda kosilice – veliki izbor neoborive kvalitete za male, srednje i velike travnjake, Honda trimeri – izvrsno rješenje za područja na kojima je potrebna okretnost, pogodni su za velike brzine rada, a istovremeno su iznenađujuće tihi i Honda akumulatorski asortiman (trimer, puhač lišća, škare za živicu – jedna baterija može napajati bilo koji aku uređaj, a uz to čini rad u vrtu lakšim, tišim i ekološki prihvatljivim)

  – Veliki izbor vrtnog alata po pristupačnim cijenama – motike, grablje, sjekire, krampovi, niti za trimere, crijeva i kante za polijevanje, kose, zaštitne rukavice, tačke (poljoprivredne PVC i građevinske) i ostalo

  – Oleo Mac motorne pile dizajnirane tako da garantiraju maksimalnu učinkovitost i minimalni utrošak vremena i energije, Oleo Mac trimeri snažni i čvrsti, dizajnirani tako da lako podnose intenzivne i redovite poslove kao što su raščišćavanje grube trave, gustiša i grmlja, Oleo Mac puhač lišća, prskalica, bušač – dizajnirani tako da obave posao brzo i učinkovito

  – Unior ručni alati za sve tipove korisnika koje odlikuje funkcionalnost i izdržljivost, efikasnost i udobnost pri radu

  – Bosch profesionalni snažni i robusni električni i akumulatorski alati za najzahtjevnije primjene, Bosch profesionalni pribor –svrdla za sve primjene, dijamantne rezne ploče, lončaste ploče, krune za suho i mokro bušenje, listovi kružnih pila, glodala, ubodne i sabljaste pile, pile za provrte, pribor za Multi-Cuttere, brušenje i poliranje

  – Zeleni Bosch za kućne majstore te vrtni asortiman (električni trimeri i pile, akumulatorske škare za travu i grmove)

  – Naš movE program osmišljen je kako bi ljudima omogućio učinkovito, pristupačno i zabavno kretanje gradom i izvan njega stoga u ponudi imamo električne Trekking bicikle, električne romobile i hoverboarde (Robstep)

  Na web stranici www.odeta.hr možete pronaći sav alat koji trenutno imamo na stanju, dok za pribor i sve ostalo iz Boschovog asortimana možete provjeriti telefonom, putem maila ili osobnim dolaskom.

  Posjetite nas u našoj trgovini u Grabriku, na adresi Maksimilijana Vrhovca 8 (kod SPAR-a) ili nam se obratite telefonom ili mailom.

  RADNO VRIJEME Pon – Pet 07:00 – 20:00, Sub 07:00 – 14:00 KONTAKT tel: +385 47 422 420 fax: +385 47 423 222 – mail odeta@odeta.hr – više na www.odeta.hr

  O NAMA

  ODETA d.o.o. je trgovačko društvo za proizvodnju, trgovinu i promet. Osnovano je 1993. Godine u privatnom vlasništvu i tijekom 25 godina prisutnosti na tržištu i uspješnog poslovanja, razvijalo je svoju prepoznatljivost i kvalitetu usluge. Osnovna djelatnost društva je veleprodaja i maloprodaja ručnih i električnih alata, vijčane robe, boja, aparata i pribora za varioce, vrtnog programa i slično. U skladu sa potrebama tržišta, neprestano širi ponudu proizvoda te prilagođava svoje poslovanje uz fleksibilnost, transparentnost i korektnost prema svojim kupcima i dobavljačima. Osim trgovačke djelatnosti od 2009. Godine u ponudi imamo i uslugu samouslužne autopraonice, te s ponosom ističemo zadovoljstvo naših korisnika. Dugoročno društvo ulaže u stručnost djelatnika, te širenje prodajne mreže svojom ponudom sve većem broju korisnika u okruženju bazirane na poslovnosti i povjerenju. Uspjeh našeg poslovanja nalazi se u zadovoljstvu naših kupaca.

  Sponzorirani članak

 • Odgovori