KAportal Odličan koncert Pavela unatoč kiši, večeras na Adventu predstava, kviz i izvrsni glazbeni gosti | Karlovački informativni web portal

Odličan koncert Pavela unatoč kiši, večeras na Adventu predstava, kviz i izvrsni glazbeni gosti

Kiša nije spriječila Karlovčane da se dobro zabave uz nastup Pavela, mnogi su i zaplesali unatoč hladnoj i mokroj večeri. Vrijeme je ipak nakon dva zaista lijepa tjedna sinoć utjecalo na program Adventa pa je zbog jake kiše odgođen prvi dio programa i nastupi Dječjeg zbora Zorica, Zbora mladih župe Banija i KUD Vivodina. Iako je kiša još nesmiljeno lijevala, u 19 sati večernji program ipak su hrabro otvorili i odradili Furešti, dok je i Pavel u koncert krenuo pod kišom, ali do kraja njihovog nastupa napokon smo dočekali i prestanak padalina.

Danas posjetitelje Adventa očekuje bogat program i, još važnije, suho vrijeme. U 16 sati na rasporedu je dječja predstava “Gdje je nestao poklon?”, slijedi Božićni kviz u 17 sati, nastup Zbora mladih župe Dubovac u 17:30 i izvrsna svirka Kaplowitz Jazz Trio u 18 sati. Središnji večerni koncert u 21 sat održat će Matt Shaft.

KAportal.hr

  • Odgovori