KAportal Odbojkašice Karlovca sezonu 1.B lige okončale pobjedom protiv zagrebačkog Olimpika sa 3:1 | Karlovački informativni web portal

Odbojkašice Karlovca sezonu 1.B lige okončale pobjedom protiv zagrebačkog Olimpika sa 3:1

Odavno je već okončano posljednje kolo 1.B lige, no iz niza razloga sve do večeras čekao se i službeni završetak, odnosno odigravanje zaostale utakmice između Karlovca i zagrebačkog Olimpika II. Nije bilo posebnog rezultatskog naboja, Karlovčanke su već znale da će bez obzira na ishod susreta završiti sezonu na dobrom četvrtom mjestu, ali vidjeli smo lijepu odbojku i borbeno izdanje domaćih pa i gošći.

Zagrepčanke su, štoviše, na samom startu iznenadile karlovačke odbojkašice i brzo stvorile prednost te dobile prvi set sa 25:21. U drugom setu Karlovčanke su i više nego uzvratile sa 25:12, a susret je prelomio treći set, u kojem smo vidjeli nekoliko preokreta. Bolje su krenule domaće, mirno vodile sa 3-4 poena prednosti, no u drugoj polovici seta gošće su postepeno dostizale prednost i došle i u vodstvo 17:18. Slijede tri poena domaćih za 20:18, ali odmah i tri poena Zagrepčanki za novo vodstvo 20:21. No, to je bilo i sve što smo od njih vidjeli, ne samo o tom setu. Serijom pet poena odbojkašice Karlovca dobijaju treći set sa 25:21, a u četvrtom setu, u kojem su oba trenera i dosta mijenjala, od samog početka domaće su nametnule svoju igru i rutinski ga dobile sa 25:8.

Pod vodstvom trenera Gorana Zeca u posljednjoj utakmici sezone igrale su: Grčić, Šalković, Malnar, Luketić, Marić, Belobaba, Vuk, Dujmović, Merkl, Možnik, Đurin, Kolaković, Badanjak i Janeković.

  • KAŠonline

  • Odgovori