KAportal Odaberi sport! Sljedećeg četvrtka prezentacija rada sportskih klubova u Dugoj Resi | Karlovački informativni web portal

Odaberi sport! Sljedećeg četvrtka prezentacija rada sportskih klubova u Dugoj Resi

LETAK ODABERI SPORT“Odaberi sport” je manifestacija koju Grad Duga Resa organizira u suradnji s dugoreškim Pučkim otvorenim učilištem, Športskom zajednicom te osnovnim školama Ivan Goran kovačić i Vladimir Nazor. Radi se o prezentaciji sportskih klubova uz bogat sportsko – zabavni program koja će se u kino dvorani održati u četvrtak 26. rujna u 19 sati.

– Klubovima će se s jedne strane omogućiti besplatna promocija i prilika da populariziraju svoj sport među građanstvom, a s druge strane građani i njihova djeca dobit će cjelokupnu informaciju o sportskoj ponudi u gradu. Ideja događaja je popularizirati sport, približiti ga našim najmlađima i njihovim roditeljima te naglašavati sport kao bitan životni segment presudan za cjelokupni fizički i mentalni razvoj djeteta – kaže dugoreški dogradonačelnik Zoran Vilović, dodajući da projekt podržava i Hrvatski olimpijski odbor.

Manifestacija započinje u 19 sati u Demokratskom rasadniku u predvorju kina izložbom učeničkih likovnih radova na temu “Odaberi sport”. Osim prezentacije klubova te demonstracije vještina njihovih članova, Dugorešane očekuje i nastup Župnog zbora Plamen, predavanje liječnika o pozitivnim i negativnim stranama sporta te besplatna tombola.

KAŠonline

  • Odgovori