KAportal Od 407 planiranih projekata u Karlovačkoj županiji završeno ili pri završetku 40 posto - Uspješnom ritmu pridonijeli i Jelićevi kolegiji u općinama i gradovima | Karlovački informativni web portal

Od 407 planiranih projekata u Karlovačkoj županiji završeno ili pri završetku 40 posto – Uspješnom ritmu pridonijeli i Jelićevi kolegiji u općinama i gradovima

– Od startne pozicije, kada smo definirali viziju servis servisa i pokazali mjerljivost te vizije, a ta mjerljivost se vidi kroz rendgen sliku “407 za 047”, precizno: 40 posto projekata je ili završeno ili se radi pa će vrlo brzo biti završeno, kazao je na današnjem kolegiju župan Damir Jelić.

Takvi kolegiji župana, dožupana, pročelnika i ravnatelja županijskih ustanova održani su ove godine 44 puta, od kojih 22 u svih 5 gradova i 17 općina u Karlovačkoj županiji, zajedno s tamošnjim kolegijima gradonačelnika i načelnika. A upravo je blizina ljudi i povratna informacija, po Jelićevim riječima, na prvom mjestu. Slijede sjednica Vlade u Karlovcu, drugi put u povijesti, te izmješten Ured predsjednice prvi put.

– Nije Vlada u Karlovcu smisao i cilj samoj sebi, nego Vlada u Karlovcu, kao i posjet Predsjednice u izmještenom uredu, je svrha i cilj upravo ljudima, a 407 za 047, sa svim kolegijima, propituju čitave projekte žitelja Karlovačke županije, rekao je Jelić.

 • I u sljedećoj godini bit će nastavljen ovakav ritam održavanja kolegija, kao i mjerenje učinka u svim projektima koji su zacrtani.

  KAportal.hr

   

   

 • 3 komentara

  1. A onda je svizac zamotao čokoladu!
   Do kada će građani Županije tolerirati ove bajke iz doba gospodina Jozefa Gebelsa. Molim ured za propagandu karlovačke županije da nam da popis tih projekata i vrijednosti do sada ugovorenih i plaćenih radova.
   Slike našeg poštovanog župana podsjećaju na gospodina Jozefa pa mu dajem i propagandni slogan za sljedeće izbore:
   JEDAN HDZ JEDAN NAROD.

   • E moj prijatelju “brillen” ti si u potpunosti u pravu. Samo moramo uočiti izjavu gospodina župana o održanih 44 kolegija o projektima. Ja neznam dali bi se na tu izjavu čovjek smijao ili bi plakao. Ma dajte nas nemojte praviti retardiranima, nego već jednom pređite sa rijeći na djela.

  2. E moj prijatelju “brillen” ti si u potpunosti u pravu. Samo moramo uočiti izjavu gospodina župana o održanih 44 kolegija o projektima. Ja neznam dali bi se na tu izjavu čovjek smijao ili bi plakao. Ma dajte nas nemojte praviti retardiranima, nego već jednom pređite sa rijeći na djela.

  Odgovori