KAportal Očevidom utvrđeno: Pijani 29-godišnjak vozio prebrzo, udario u rubni kamen pa u automobil koji je naišao iz suprotnog smjera | Karlovački informativni web portal

Očevidom utvrđeno: Pijani 29-godišnjak vozio prebrzo, udario u rubni kamen pa u automobil koji je naišao iz suprotnog smjera

Petero ozlijeđenih epilog je jučerašnje prometne nesreće, divljanja u svadbenoj povorci u kombinaciji s pozamašnom količinom alkohola i neprilagođenom brzinom.

Policija je obavila očevid u Gornjem Mrzlom Polju Mrežničkom te utvrdila da je jučer oko 19 sati pijani 29-godišnjak u blagom lijevom zavoju desnim kotačima udario u rubni kamen kolnika. Od siline udarca automobil je odbačen u suprotni kolnički trak, pa je udario u prednji dio osobnog vozila karlovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46– godišnjak.

– U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 33– godišnji putnik iz prvog vozila, a lakše su ozlijeđena oba vozača te 26– godišnja putnica iz prvog vozila i 45– godišnji putnik iz drugog vozila. Protiv 29- godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava, kažu u policiji.

 • Vozač je imao 1,21 promil alkohola u krvi.

  Što je prethodilo nesreći pogledajte u videu koji nam je poslao čitatelj…

  KAportal.hr

 • 2 komentara

  1. Rekao bi čovjek – seljak, ali to je uvreda za seljake. Ipak, treba uvesti ozbiljnije psihotestove za vozače. Svi koji se moraju dokazivati divljanjem išli bi busom.

  2. di je sad hrabri chlarich da ovakve zaustavi a ne starije gospođe pa glumu veličinu

  Odgovori