KAportal Očevidom utvrđeno da je ubijeni 25-godišnjak bio provalnik! 82-godišnjak ga upucao dok je nasilno pokušavao otvoriti vrata | Karlovački informativni web portal

Očevidom utvrđeno da je ubijeni 25-godišnjak bio provalnik! 82-godišnjak ga upucao dok je nasilno pokušavao otvoriti vrata

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje krvavog događaja u Donjim Stativama te je utvrđeno da je ubijeni 25-godišnjak bio provalnik.

On je, navodi policija u današnjem priopćenju, 17. lipnja u večernjim satima pokušao provaliti u kuću 82-godišnjaka, a u trenutku nasilnog otvaranja vrata iz unutrašnjosti prostorije, vojničkom puškom ga je usmrtio vlasnik.

– Jučer nakon zaprimljene dojave, 82-godišnjak je uhićen te će zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Ubojstvo i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, danas tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku, kažu u policiji.

  • Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik državne odvjetnice u Karlovcu. Detalje događaja koji je šokirao mještane malog mjesta pored Karlovca možete pročitati OVDJE… Identitet ubijenog 25-godišnjaka policija nije objavila, no zasad je poznato da je nesretni mladić s tog područja.

    KAportal.hr

  • Odgovori