KAportal Očevidom utvrđeno da je direktni sudar kod Rakovice skrivio 64-godišnji vozač koji je i poginuo | Karlovački informativni web portal

Očevidom utvrđeno da je direktni sudar kod Rakovice skrivio 64-godišnji vozač koji je i poginuo

Nesreća se dogodila kod mjesta Broćanac

Tragičan je epilog jučerašnje prometne nesreće, odnosno sudar dva automobila u Broćancu kod Rakovice. Na mjestu je smrtno stradao 64-godišnjak, dok je teško ozlijeđena 58-godišnja putnica u drugom automobilu, državljanka Kanade. Lakše je tjelesne ozljede zadobila 27-godišnjakinja iz Bosne i Hercegovine.

Što se dogodilo na cesti, utvrđeno je policijskim očevidom.

–  Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 64-godišnjak koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake već je iz neutvrđenog razloga skrenuo van kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem i prešao na suprotnu prometnu traku. Tom prilikom iz suprotnog smjera naišao je osobni automobil bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 64-godišnji državljanin Kanade te udario u osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka, navode u policiji.

  • U prometnoj nesreći smrtno je stradao 64-godišnji vozač koji je i skrivio nesreću, a iz drugog osobnog automobila 58-godišnja putnica, državljanka Kanade teško je ozlijeđena, dok je 27-godišnja putnica, državljanka Bosne i Hercegovine, lakše ozlijeđena.

    – Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik općinske državne odvjetnice, a o ovom događaju, nadležnom državnom odvjetništvu, bit će proslijeđeno izvješće, dodali su u policiji.

    KAportal.hr

  • Odgovori