KAportal Novouređena karlovačka poslovnica Wüstenrot stambene štedionice otvorena je na adresi Ambroza Vranyczanya 6 | Karlovački informativni web portal

Novouređena karlovačka poslovnica Wüstenrot stambene štedionice otvorena je na adresi Ambroza Vranyczanya 6

Wüstenrot stambena štedionica jedan je od začetnika stambene štednje u Europi. Dio je međunarodnog financijskog sustava s tradicijom dužom od 95 godina i idejni pokretač i začetnik stambene štednje u Europi.

Wüstenrot u Hrvatskoj u jesen 1998. godine osniva Bank Austria Creditanstalt Croatia d.d. Danas Wüstenrot stambena štedionica u Hrvatskoj ima trideset poslovnica, a zaključivanjem ugovora o stambenoj štednji postat ćete član milijunske Wüstenrotove obitelji u centralnoj, jugoistočnoj i istočnoj Europi.

– Osim stambene štednje, u Wüstenrot stambenoj štedionici možete ugovoriti i stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom, gotovinski kredit, sklopiti policu životnog ili auto osiguranja, dopunsko zdravstveno osiguranje…. Otvaranjem novouređenog prostora u Karlovcu na najbolji mogući način doprinosimo boljitku svojih klijenata što omogućuje i dugogodišnja tradicija Wüstenrota. Poslovnica je otvorena svakog radnog dana od 8 do 19 sati, a subotom od 8 do 13 sati, rekao je Dino Vojvodić, manager poslovnih jedinica Wüstenrot stambene štedionice.

  • Znakovita je i adresa na kojoj se nalazi novouređena poslovnica u Karlovcu. Upravo je Ambroz Vranyczany bio jedan od osnivača Prve hrvatske štedionice davne 1846. godine.

    Sponzorirani članak