KAportal Novoizgrađeni trgovački centar KTC na Švarči bit će otvoren u ponedjeljak 21. siječnja - u sastavu ima supermarket, poljoljekarnu, restoran i benzinsku postaju | Karlovački informativni web portal

Novoizgrađeni trgovački centar KTC na Švarči bit će otvoren u ponedjeljak 21. siječnja – u sastavu ima supermarket, poljoljekarnu, restoran i benzinsku postaju

Novi trgovački centar KTC u Senjskoj ulici na Švarči u Karlovcu bit će otvoren u ponedjeljak 21. siječnja u 11 sati.

–  Uz bogatu ponudu u supermarketu  i poljoljekarni,  očekuju vas benzinska postaja i restoran s ponudom toplih jela.  Dođite na otvorenje i uživajte u ponudi novog KTC Trgovačkog centra na Švarči, pozvali su iz ove tvrtke.

Podsjetimo, novi trgovački centar KTC Karlovac u svojem sastavu imat će supermarket, poljoljekarnu, benzinsku postaju i restoran. Nakon pune četiri godine poslovanja u Karlovcu, KTC otvara vrata vlastitog Trgovačkog centra, te žiteljima Karlovca i okolice na taj način zahvaljuje na povjerenju, koje je izgrađeno tijekom protekle četiri godine.

– Supermarket će nuditi bogat asortiman prehrambene robe, s posebnim naglaskom na dnevno svježe meso, mlijeko i mliječne proizvode, delikatesnu robu, te dnevno svježe voće i povrće. U ponudi će biti i odličan izbor pića, čistila, kozmetike, kućnih potrepština, tehničke robe (televizori, računala, informatička oprema, bijela tehnika i drugo). Radno vrijeme supermarketa bit će svaki dan od 7 do 21 a nedjeljom od 7 do 14 sati, javljaju iz KTC-a,

  • Poljoljekarna će nuditi sredstva za zaštitu bilja, mineralna i organska gnojiva, sjemensku robu i sadni matrijal, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu hranu, opremu za navodnjavanje, opremu za podrumarstvo i vinogradarstvo, te alate za primjenu u poljoprivredi. Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više znanja. Radno vrijeme poljoljekarne bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati a subotom od 8 do 13 sati.

    Benzinska postaja nudit će kvalitetno gorivo uz tradicionalno dobru uslugu. Radno vrijeme bit će će svaki dan od 6 do 22, a nedjeljom od 6 do 20 sati.

    Restoran i catering Karlovac imat će u dnevnoj ponudi 5 vrsta toplih jela ali i a la carte ponudu. Vršit će uslugu cateringa. Prostor restorana moderno je uređen i pogodan za organizaciju svadbenih i drugh svečanosti. Može primiti do 400 gostiju. Radno vrijeme restorana bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati.

    U KTC Trgovačkom centru Karlovac zaposleno je 48 djelatnika a cijela investicija vrijedna je oko 6,5 milijuna eura. KTC je na hrvatskom tržištu 26 godina. Poslovne prostore ima u 25 gradova Lijepe naše. Osnovna djelatnost je trgovina u 27 supermarketa a kao dopuna ponude su 22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoran. Uz KTC posluje i KTC Jadran sa 3 hotela na jadranskoj obali (Baška Voda i Makarska). KTC zapošljava 1.400 djelatnika.

    Sponzorirani članak