KAportal Novo u Odeti! Kompletan Bosch asortiman po najpovoljnijim cijenama | Karlovački informativni web portal

Novo u Odeti! Kompletan Bosch asortiman po najpovoljnijim cijenama

Od kraja 2017. godine u trgovini Odeta u karlovačkom Grabriku može se kupiti sve iz kompletnog asortimana renomirane tvrtke Bosch i to po najpovoljnijim cijenama. Odeta je sklopila ugovor s tvrtkom Bosch i tako postala njihov ugovorni partner.

– U ponudi imamo veliki izbor profesionalnih alata za obrt i industriju kao i alata za kućnu radinost – akumulatorski alati, bušilice i udarne bušilice, izvijači i udarni izvijači – stezači, bušači i udarni čekići, mjerna tehnika, kutne brusilice, brusilice i blanje, glodalice, višenamjenski alat (Multi-Cutter), ubodne i kružne pile, mješalice, usisavači, puhala vrućeg zraka, kažu nam u Odeti.

Također, u ovoj trgovini se može pronaći i veliki izbor Bosch alata za vrt – akumulatorski šišač tratine, akumulatorske škare za travu i škare za živicu, akumulatorski puhač lišća, lančane pile, visokotlačni uređaj za čišćenje…

 • – U ponudi imamo veliki izbor Bosch profesionalnog pribora – svrdla, pribor za uvrtanje vijaka, rad dlijetom, dijamantno rezanje, dijamantno brušenje i bušenje, rezanje, pribor za kružne pile, glodanje, ubodne pile, sabljaste pile, pile za provrte, pribor za Multi-Cuttere, brušenje i poliranje, dodaju još iz Odete.

  Na web stranici www.odeta.hr možete pronaći sav alat koji trenutno imamo na stanju, dok za pribor i sve ostalo iz Boschovog asortimana možete provjeriti telefonom, putem maila ili osobnim dolaskom.

  Ukoliko tražite nešto što trenutno nije na stanju ili vam je potrebna pomoć oko odabira alata ili pribora, slobodno  se obratite s punim povjerenjem. Odeta je i Boschov sabirni centar. Naime, stranke mogu Boschove uređaje ostaviti kod nas (čak i ako nisu kupljeni kod nas) te ćemo ih mi u njihovo ime dostaviti na servis te im ih potom vratiti.

  Posjetite nas u našoj trgovini u Grabriku, na adresi Maksimilijana Vrhovca 8 (kod SPAR-a) ili nam se obratite telefonom ili mailom.

  RADNO VRIJEME Pon – Pet 07:00 – 20:00, Sub 07:00 – 14:00 KONTAKT tel: +385 47 422 420 fax: +385 47 423 222 – mail odeta@odeta.hr – više na www.odeta.hr

  O NAMA

  ODETA d.o.o. je trgovačko društvo za proizvodnju, trgovinu i promet. Osnovano je 1993. Godine u privatnom vlasništvu i tijekom 25 godina prisutnosti na tržištu i uspješnog poslovanja, razvijalo je svoju prepoznatljivost i kvalitetu usluge. Osnovna djelatnost društva je veleprodaja i maloprodaja ručnih i električnih alata, vijčane robe, boja, aparata i pribora za varioce, vrtnog programa i slično. U skladu sa potrebama tržišta, neprestano širi ponudu proizvoda te prilagođava svoje poslovanje uz fleksibilnost, transparentnost i korektnost prema svojim kupcima i dobavljačima. Osim trgovačke djelatnosti od 2009. Godine u ponudi imamo i uslugu samouslužne autopraonice, te s ponosom ističemo zadovoljstvo naših korisnika. Dugoročno društvo ulaže u stručnost djelatnika, te širenje prodajne mreže svojom ponudom sve većem broju korisnika u okruženju bazirane na poslovnosti i povjerenju. Uspjeh našeg poslovanja nalazi se u zadovoljstvu naših kupaca.

  Sponzorirani članak