KAportal Novi slučaj zlostavljanja u crkvi - vjeroučitelj pipkao maloljetnika koji mu se usprotivio i sve ispričao roditeljima | Karlovački informativni web portal

Novi slučaj zlostavljanja u crkvi – vjeroučitelj pipkao maloljetnika koji mu se usprotivio i sve ispričao roditeljima

foto ilustracija – Pixabay.com

Čini se kako slučaj splitskog fratra koji je navodno zlostavljao djecu u crkvi nije izoliran na području Hrvatske, barem ako je vjerovati pisanju portala ŠibenikIN. 

Naime, na području grada Šibenika navodno se desio upravo slučaj zlostavljanja maloljetnika u jednoj župi, a kako neslužbeno doznaje ŠibenikIN, osumnjičeni je vjeroučitelj i voditelj župnog zbora koji je krajem prošlog tjedna priveden u policiju i ubrzo pušten na slobodu.

Incident se dogodio sredinom prošlog tjedna kada je taj muškarac krenuo ‘pipkati’ jednog maloljetnika koji je snažnije građe i žestoko mu se suprotstavio, a nakon što je roditeljima ispričao što se dogodilo, oni su razgovarali o slučaju sa svećenikom koji upravlja župom u kojoj se cijela situacija navodno odigrala.

  • Osumnjičeni je odlukom suca istrage šibenskog Županijskog suda ubrzo pušten da se brani sa slobode, nezadovoljstvo roditelja, dječaka i policije.

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori