KAportal SLUČAJ TROVANJA Pas zamalo uginuo nakon šetnje uz Koranu, vlasnici pasa upozoravaju da opet netko sipa otrov na otvorenom | Karlovački informativni web portal

SLUČAJ TROVANJA Pas zamalo uginuo nakon šetnje uz Koranu, vlasnici pasa upozoravaju da opet netko sipa otrov na otvorenom

Vlasnici pasa i ljubitelji životinja preko društvene mreže Facebook ponovo upozoravaju sve koji šetaju svoje ljubimce da opet netko sipa otrov po gradskim parkovima.

Naime, jučer je pas Ares nakon šetnje na relaciji od Rakovca kroz Koransko šetalište i dalje prema arboretumu i nasipu pojeo otrov i jedva preživio zahvaljujući brzoj intervenciji vlasnika i veterinarskoj pomoći.

  • – Teško je sa sigurnošću tvrditi na koji način se otrovao, ali postoji vjerojatnost da je pojeo otrov za štakore. S obzirom na to da ga ne šećem po ulazima i podrumima, a istovremeno uzimajući u obzir sustavno trovanje pasa po gradu Karlovcu, svakako budite oprezni – posebno na relaciji Rakovac – Korana- arboretum – nasip, napisao je građanin koji je zamalo ostao bez svog kućnog ljubimca.

    Vlasnici pasa se pribojavaju da se ponovo vratio “trovač” koji je u proljeće prošle godine sijao strah među ljubiteljima životinja. Tada je više pasa koji su šetani uz rijeku završilo s trovanjem a bilo je i uginulih. Ovakve slučajeve, bez obzira na ishod, prije svega bi trebalo prijaviti policiji.

    KAportal.hr

  • Odgovori