KAportal Novi futsal spektakl u Karlovcu - mladi Talijani, Englezi, Slovaci i Hrvati u borbi za jedno mjesto na Europskom prvenstvu | Karlovački informativni web portal

Novi futsal spektakl u Karlovcu – mladi Talijani, Englezi, Slovaci i Hrvati u borbi za jedno mjesto na Europskom prvenstvu

Nakon kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre mladih 2017. godine i skupine povijesnog prvog Europskog prvenstva za žene 2018. godine, Karlovac je i ove godine dobio povjerenje za organizaciju još jednog zanimljivog i atraktivnog futsal događanja.

U ožujku 2019. godine igraju se kvalifikacijski turniri za Europsko prvenstvu za igrače do 19 godina starosti, a Karlovac će biti domaćin skupine 7, koja bi po imenima mogla biti i jedna od najjačih i najatraktivnijih, jer osim mlade reprezentacije Hrvatske, u gradu na četiri rijeke za odlazak na Europsko prvenstvo borit će se Italija, Engleska i Slovačka.

Karlovački turnir igra se od 26. do 31. ožujka, a vizu za Europsko prvenstvo koje je na rasporedu u rujnu izborit će samo prvoplasirana selekcija.

  • KAŠonline

  • Odgovori