KAportal Novi ciklus edukacija u Akademiji poduzetništva u Ogulinu – prijavite se na interaktivnu radionicu "Porezne novosti i e-računovodstvo" | Karlovački informativni web portal

Novi ciklus edukacija u Akademiji poduzetništva u Ogulinu – prijavite se na interaktivnu radionicu “Porezne novosti i e-računovodstvo”

EDUKACIJA ”Porezne novosti i e-računovodstvo – interaktivna radionica “

Akademija poduzetništva Ogulin najavljuje novi ciklus predavanja na temu „Računovodstvo i porezno savjetovanje“, za privrednike, vlasnike poduzeća, financijske voditelje.

 • Edukacije održavaju se četvrtkom i petkom od 16:00 sati te subotom od 9:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Ogulinu, broj besplatnih mjesta je ograničen na 24.

  Vlasnik ste poduzeća i imate pitanja o poreznim obvezama, obveznim doprinosima, vođenju knjigovodstva? Koje su Vaše obveze ako uđete u registar poreznih obveznika ili u sustav PDV-a i koje to posljedice nosi za Vas? Koje su novosti donosi izmjena zakona nakon 1.1. 2019. godine? Kako uvesti elektroničko poslovanje u računovodstvo? Koje su prednosti i mane novog sustava?

  Ukoliko želite saznati odgovore na gore navedena pitanja prijavite se za besplatno sudjelovanje na drugom ciklusu edukacija i savjetovanja u sklopu projekta Akademija poduzetništva Ogulin na temu „Računovodstveno i porezno savjetovanje za privrednike“.

  Najave termina:

  foto ilustracija

  22.- 24.11.2018. – za trgovačka društva

  29. – 1.12.2018. godine. – za obrte i OPG-ove

  Voditeljica edukacija i savjetovanja bit će Mr.sc. Sandra Žager, ovl.int.rev; magistra računovodstva, financija i revizije i stručnjakinja za porezna pitanja.

  Što možete naučiti?

  ”Porezne i računovodstvene novosti” – u sklopu edukacija pobliže će Vam se objasniti najavljene izmjene u području poreza na dohodak i doprinosa, PDV-a, Zakona o računovodstvu, poreza na dobit te drugih propisa npr. Zakona o fiskalizaciji i sl.

  ”Primjena elektroničkog poslovanja u računovodstvu” – koliko se primjenjuje e-poslovanje u računovodstvu, koje su prednosti, a koje prepreke i interaktivna radionica o e-poslovanju u računovodstvu.

  Razgovor sa knjigovođom.

  Nakon održanih radionica, na individualnom savjetovanju koje će se odvijati subotom na kojima će te dobiti odgovore na sva pitanja koja imate o poslovanju Vašeg poduzeća, obrta ili OPG-a.

  Projekt će se provesti s ciljem jačanja konkurentnosti i unapređenja poslovanja malih i srednjih poduzeća grada Ogulina i okolice, kroz pružanje poduzetničkih potpornih usluga edukacija, mentorstva i coworking prostora u kojem će privrednici moći sklapati nova poslovna poznanstva i suradnje.

  Sljedeći tematski moduli su:

  Razvoj poduzetničkih vještina –  pregovaračke vještine, prezentacijske vještine i  upravljanje ljudskim resursima.
  Prodaja.
  Inovativni alati u promociji poduzeća.

  BROJ MJESTA OGRANIČEN! Prijavite se:

   

  Slanjem maila na: akademija.poduzetnistva@gmail.com.

   – pozivom na br: 099/396-2889

  Prijavom na sljedeće linkove:

  https://akademijapoduzetni.wixsite.com/prijavaapogulin

  Više o projektu i aktivnostima na našoj Facebook stranici:

  Sponzorirani članak