KAportal Nove informacije o mogućem ubojstvu kod Jastrebarskog - tijelo pronašla kći, živio je sam i bio bolestan | Karlovački informativni web portal

Nove informacije o mogućem ubojstvu kod Jastrebarskog – tijelo pronašla kći, živio je sam i bio bolestan

U kući u Podgorju Jamničkom u selu Pisarovina kod Jastrebarskog, u subotu je pronađeno tijelo mrtvog muškarca. Policija je odmah objavila da se sumnja na nasilnu smrt. Očevid je započeo u 15 sati, a trajao sve do kasno navečer.

Starijeg čovjeka u kući je u subotu oko 15 sati pronašla kći koja ga je obilazila dva do tri puta dnevno jer je živio sam i bio je teško pokretan. Odmah je obavijestila policiju koja je brzo došla na mjesto ubojstva, neslužbeno doznaje Jutarnji.

Osim policije, na teren su izašli i vatrogasci DVD-a Pisarovina, kako bi pomogli osvijetliti prilaz kući jer je najbliža ulična svjetiljka udaljena više od 200 metara, pa je oko kuće mrkli mrak.

  • Susjedna kuća pripada ljudima iz Zagreba, kojima služi kao vikendica. Njihova je kuća opljačkana, kao i kuća ubijenog čovjeka. Kako nesretni muškarac nije imao mnogo, razbojnik ili više njih uzeli su meso iz škrinje, a u cijeloj kući napravili nered, razbacali stvari i polomili krevet.

    Pljačka i ubojstvo vjerojatno su se dogodili između 2.10 i 2.30 sati, jer su psi gospođe koja živi blizu tada glasno lajali, a ona je izišla da ih umiri, ne znajući što se u susjedstvu događa.  Što se točno dogodilo bit će jasnije nakon što policija dovrši očevid i utvrdi sve detalje, piše Jutarnji.

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori