KAportal FOTO, VIDEO Nova tragična prometna nesreća: Na raskrižju u Selcu u naletu Fiat Punta smrtno stradao 26-godišnjak na Vespi | Karlovački informativni web portal

FOTO, VIDEO Nova tragična prometna nesreća: Na raskrižju u Selcu u naletu Fiat Punta smrtno stradao 26-godišnjak na Vespi

– U prometnoj nesreći koja se večeras oko 19.35 sati dogodila na raskrižju Kapeličke ulice s Ulicom Selce, odnosno Državnom cestom D-36 u ovom naselju smrtno je stradao mopedist, javila je PU karlovačka.

Na mjestu događaja doznajemo da je poginuo 26-godišnji mladić. Kažu nam da se radi o domaćem dečku Marku V. iz karlovačke gradske četvrti Gaza. Kobnoga trenutka upravljao je Vespom, a do sudara s Fiat Puntom došlo je kod kapelice na raskrižju. Automobilu je oštećen prednji dio, pa se pretpostavlja da je došlo do direktnog sudara. Očevidom i istragom će biti utvrđeno tko ga je prouzročio.

Nova tragedija na cesti zadesila je grad Karlovac, a po prvim informacijama iz policije, na raskrižju je došlo do naleta osobnog automobila na mopeda. Nažalost, vozač mopeda je poginuo na mjestu. Promet je zatvoren, a policija vrši očevid kako bi utvrdila što se točno dogodilo na mjestui nesreće.

Očevidom po proceduri rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetnika.

KAportal.hr

  • POGLEDAJTE VIDEO I FOTO GALERIJU…

  • Jedan komentar

    1. Zatvoriti cestu i prosvjedovati

    Odgovori