KAportal Tragedija u kamenolomu u Krnjaku: Radnika zagrebačke tvrtke za miniranje ubila je eksplozija - kraj kamiona FOTO, VIDEO | Karlovački informativni web portal

Tragedija u kamenolomu u Krnjaku: Radnika zagrebačke tvrtke za miniranje ubila je eksplozija – kraj kamiona FOTO, VIDEO

Nova 2019. godina nije baš dobro počela jer se rubrike crne kronike pune sa svih strana Hrvatske. Nova tragedija dogodila se danas nešto poslije podneva u mjestu Trupinjak kod Krnjaka gdje je smrtno stradao zasad još uvijek nepoznati muškarac.

Policija je zasad tek kratko izvijestila da je došlo do eksplozije nepoznatog sredstva u kamenolomu u Trupinjaku, te da je posljedica smrtno stradavanje jedne osobe.

Na mjesto događaja stigao je tim hitne medicinske pomoći, međutim, ubrzo su otišli, jer unesrećenom nije bilo pomoći. Nije bilo posla niti za vatrogasce jer nije došlo do požara nakon eksplozije.

  • Na mjestu događaja doznajemo da muškarac nije stradao uslijed miniranja, već je do eksplozije došlo kraj kamiona s kojim je manevrirao. Što je točno eksplodiralo i kako je došlo do eksplozije tek se treba utvrditi. Preminuli je bio djelatnik zagrebačkog poduzeća Geomin, koje je specijalizirano za miniranje, te je bilo angažirano na tim poslovima u Trupinjaku.

    Sve okolnosti tragedije utvrdit će policija svojom istragom.

    KAportal.hr

    POGLEDAJTE VIDEO I FOTO GALERIJU…

     

  • Odgovori