KAportal Nova godina nosi i nova zapošljavanja - Karlovačka županija trenutno u potrazi za stručnim suradnicima za turizam i informatiku | Karlovački informativni web portal

Nova godina nosi i nova zapošljavanja – Karlovačka županija trenutno u potrazi za stručnim suradnicima za turizam i informatiku

Nova godina tek je počela, ali u Karlovačkoj županiji, baš kao i protekla, već je donijela upražnjena radna mjesta. Ne, doduše, desetak kao što je bilo nedavno, nego samo dva, ali na neodređeno vrijeme.

Županija tako traži stručnog suradnika za informatiku, a uvjeti koje zainteresirani kandidati moraju ispunjavati, između ostalih, su sveučilišni prvostupnik ili stručni prvostupnik informatičke struke, najmanje tri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci i položen državni stručni ispit, te, što bi se obzirom na traženu struku trebalo podrazumijevati – poznavanje rada na PC-u.

Treba i višeg stručnog suradnika za turizam, a on mora biti magistar struke ili stručni specijalist ekonomske ili pravne struke, s najmanje godinom radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci, položenim državnim stručnim ispitom i poznavanjem rada na PC-u.

  • Oba natječaja otvorena su do 12. siječnja, prijavljene očekuje pisano i usmeno testiranje, a onda i odluka jesu li prošli ili ne.

    KAportal.hr

  • Odgovori