KAportal Filmski vikend: Spielbergov "Igrač broj 1" u Karlovcu u petak, dan nakon svjetske premijere, za klince stiže "Petar Zecimir" | Karlovački informativni web portal

Filmski vikend: Spielbergov “Igrač broj 1” u Karlovcu u petak, dan nakon svjetske premijere, za klince stiže “Petar Zecimir”

Karlovčani će u petak imati prigodu samo dan nakon svjetske premijere vidjeti dugo očekivani novi film Stevena Spielberga “Igrač broj 1”. Ovaj film bit će prikazan u Domu OSRH Zrinski s početkom u 20:30 sati, a ulaznice su u pretprodaji u turističkoj agenciji KAtravel u Gundulićevoj ulici, kao i putem internet stranice kino.hr.

“Igrač broj 1” prati priču tinejdžera Wadea koji ima želju iz sumornog svijeta pobjeći u globalnu mrežu virtualne utopije gdje korisnici vode idilične alternativne živote. Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice James Halliday umre, u oporuci ostavi svoje bogatstvo onome tko pobijedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Wade će se u utrci za blagom morati suprotstaviti moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svijetu.

Dan kasnije, u subotu, s početkom u 17 sati, na svoje će doći i najmlađi ljubitelji filma, koji mogu pogledati film “Petar Zecimir”. Ovaj animirano-igrani film snimljen je prema seriji knjiga poznate britanske spisateljice Beatrix Potter, a u Hrvatskoj se prikazuje sinkroniziran pa je pogodan i za najmlađe.

  • Petar i njegova obitelj preuzmu farmu starog gospodina Gregorca te ju počnu uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave.

    KAportal.hr

  • Odgovori