KAportal Nogometne vijesti: Remi u županijskom derbiju, loš vikend u MŽNL Središte | Karlovački informativni web portal

Nogometne vijesti: Remi u županijskom derbiju, loš vikend u MŽNL Središte

unnamedDerbi susret Prve županijske lige između Duge Rese 1929 i Zrinskog Ozlja završio je podjelom bodova. Ozljani su ipak povećali svoju prednost, jer su drugoplasirani Rečičani izgubili na gostovanju kod Ilovca koji je napokon proigrao.

Rezultati: Duga Resa 1929 – Zrinski Ozalj 0:0, Ilovac – Mladost (Rečica) 5:2, Korana – Vatrogasac 0:3, Slunj – Draganić 2:0, Croatia 78 – Dobra (Sveti Petar) 4:0. Na ljestvici vodi Zrinski sa 16 bodova, slijedi Mladost sa 12 te Duga Resa sa 11 i utakmicom manje. Na dnu je Dobra sa samo jednim osvojenim bodom.

U južnoj skupini 2. ŽNL Mrežnica je zadržala vrh unatoč remiju u lokalnom derbiju, no Novigrađani su joj se približili na samo bod zaostatka uz utakmicu manje.

  • Rezultati: Mrežnica – VOŠK 3:3, Dobra (Novigrad) – Mladost (Zagorje Ogulinsko) 4:0, Oštarije – Josipdol 2:2, a Cetingrad je bio slobodan. Na ljestvici vodi Mrežnica sa 11 bodova, a Dobra ima 10 i utakmicu manje. Na dnu su Oštarije s jednim bodom.

    U sjevernoj skupini Vrlovka sigurno kroči i još uvijek ima maksimalan učinak. Petrova gora nanijela je katastrofu domaćinu u Krnjaku.

    Rezultati: Vrlovka – Frankopan 6:0, Krnjak Barilović – Petrova gora 0:8, Vojnić 95 – Kupa 3:4, a slobodan je bio Šišljavić. Na ljestvici vodi Vrlovka sa 15 bodova. Petrova gora i Kupa imaju po 12, a na samom dnu je Šišljavić bez ijednog osvojenog boda.

    Županijski predstavnici imali su loš vikend, pogotovo Karlovac 1919 koji je sa 4:2 poražen na gostovanju kod do ovog kola pretposljednje Moslavine iz Kutine. Pogotke za Karlovac postigli su Štefančić i Veselić. Ogulinci su kod kuće osvojili samo bod u ogledu protiv petrinjske Mladosti. Bilo je 1:1, a strijelac za Ogulin – Vukojević.

    KAŠonline

  • Odgovori