KAportal Nogomet: Zrinski siguran, Mrežnica se odvojila, u MŽNL naši predstavnici sve više tonu | Karlovački informativni web portal

Nogomet: Zrinski siguran, Mrežnica se odvojila, u MŽNL naši predstavnici sve više tonu

unnamed
foto: Goran Erdeljac

Predstavnici Karlovačke županije u MŽNL Središte sve više tonu. Karlovac 1919 bio je čak i na drugom mjestu ljestvice, dok su Ogulinci od početka u sezonu ušli malo “šepavo”, no niz loših rezultata spustio je ove dvije momčadi vrlo nisko na ljestvici. U ovom kolu Ogulin je kod kuće izgubio od Gradića sa 1:0, dok je Karlovac 1919 poražen u Novskoj na gostovanju kod Libertasa sa 3:2. Ogulinci su sada 12., a Karlovac 1919 13. na ljestvici lige koja ima 16 momčadi. Karlovčani, doduše, imaju jedan zaostali domaći susret protiv Poleta iz Buševca.

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Zrinski je i dalje siguran, ali i prvi pratitelj Duga Resa 1929. Kod drugoligaša Mrežnica se pobjedom u derbiju južne skupine protiv Dobre odvojila na vrhu, dok u sjevernoj skupini nezaustavljivo djeluje Vrlovka.

Rezultati 1. lige: Draganić – Zrinski Ozalj 0:3, Dobra (Sveti Petar) – Duga Resa 1929 0:4, Slunj – Ilovac 1:4, Croatia 78 – Korana 2:4 i Vatrogasac – Mladost (Rečica) 3:2. Na ljestvici vodi Zrinski sa 25 bodova, Duga Resa ima 23, a na dnu je Dobra sa 4 boda.

  • Rezultati 2. lige jug: Dobra (Novigrad) – Mrežnica 1:4, Josipdol – VOŠK 5:2, Oštarije – Cetingrad 5:0, a slobodna je bila momčad Mladosti iz Zagorja Ogulinskog. Vodi Mrežnica sa 17 bodova, slijedi Dobra sa 13 i utakmicom manje. Na dnu su Oštarije sa 4 boda.

    Rezultati 2. lige sjever: Vrlovka – Šišljavić 14:0, Frankopan – Petrova gora 0:4, Vojnić – Krnjak Barilović 2:1, a Kupa je bila slobodna. Na ljestvici vodi Vrlovka sa 18 bodova, ispred Petrove gore koja ima 15. Na dnu je, bez bodova, Krnjak Barilović.

    KAŠonline

  • Odgovori