KAportal Noćna drama u Lici: Krijumčar kombijem punim migranata krenuo na policajce, oni zapucali i ranili dvoje djece | Karlovački informativni web portal

Noćna drama u Lici: Krijumčar kombijem punim migranata krenuo na policajce, oni zapucali i ranili dvoje djece

foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave zadarske spriječili su pokušaj krijumčarenja migranata na području Srba, a tijekom svoje akcije u kojoj su koristili oružje, ozlijeđeno je dvoje djece, doznaje Večernji.hr.​

-Nakon zaprimljene dojave da su policijski službenici na području Donjeg Lapca uočili kombi stranih nacionalnih oznaka za kojeg se sumnja da prevozi osobe koje su nezakonito prešle državnu granicu s BiH, a koji se nije zaustavio na dva pokušaja zaustavljanja, policijski službenici su na predjelu Raštele postavili blokadni punkt te svjetlosnim i zvučnim signalima pokušali zaustaviti kombi, piše Večernji.

Vozač kombija nije se zaustavio već je prema njima nastavio vožnju, a policajci su, da bi odbili napad na sebe, prema njemu ispalili više hitaca iz varenog oružja. Policija je pucala nakon sto se nije zaustavio na dva punkta. Nakon toga vozač kombija je iskočio iz vozila i pobjegao u šumu, a u kombiju je pronađeno 29 osoba stranih državljana iz više država, među njima i dvoje djece s ozljedama od vatrenog oružja i više njih s ozljedama od opasne vožnje.

  • -Ozlijeđena djeca prebačena su u zadarsku bolnicu i nisu životno ugrožena, a drugima je pomoć pružena u zadarskoj i gospićkoj bolnici – rekao je Vecernjem Elis Žodan, glasnogovornik PU Zadarske.

    KAportal.hr

  • Odgovori