KAportal U Shopping centru Karlovčanka otvorena trgovina NKD - za sve ljubitelje mode i dekoracije | Karlovački informativni web portal

U Shopping centru Karlovčanka otvorena trgovina NKD – za sve ljubitelje mode i dekoracije

foto SC Karlovčanka

U Shopping centru Karlovčanka na Trgu Milana Šufflaya 1 otvorena je nova NKD prodavaonica.  Ljubitelji mode i dekoracije mogu se veseliti izuzetno povoljnom odnosu cijene i kvalitete. Na 280 četvornih metara vas očekuje moderna i funkcionalna odjeća za cijelu obitelj, kao i ukrasi za još ljepši izgled vašeg doma.

U svaku od 23 NKD prodavaonice u Hrvatskoj se zbog velike ponude i ljubaznog osoblja kupci uvijek iznova vraćaju, a dodatan osmijeh često vrijedi više od bilo kojeg popusta. Prijateljska atmosfera, optimalna prezentacija robe i osposobljenost osoblja su karakteristike svih NKD prodavaonica.

Police i stalci za odjeću napunjeni su aktualnim jesenskim asortimanom robe: moda za nju i njega, moda koja je usmjerena aktualnim trendovima, odgovarajući modni dodaci za svaku priliku, kul odjeća za bebe i djecu te moderna i funkcionalna sportska odjeća.

  • Najnoviji trendovi po povoljnim cijenama su dostupni i za rublje i kućni tekstil za stol, krevet i kupaonicu. Artikli s područja kućanske opreme, igračaka, pomagala za domaćinstvo, električnih uređaja i proizvoda prikladnih kao poklon nadopunjuju ponudu.

    Pregled cijele ponude uvijek možete pronaći na internetskoj stranici nkd-moda.hr. Vaš NKD

    Sponzorirani članak