KAportal Nije prvoaprilska šala - Konzum ne radi puna dva dana, ali ako morate u shopping sutra ipak imate izbora | Karlovački informativni web portal

Nije prvoaprilska šala – Konzum ne radi puna dva dana, ali ako morate u shopping sutra ipak imate izbora

Vjerovali ili ne, u Konzumu su otkrili koncept državnih blagdana pa djelatnici ovog trgovačkog centra danas i sutra neće morati na posao, a posljedično niti obožavatelji blagdanskog shoppinga neće moći kupiti sve ono što su zaboravili kupiti prije blagdana, ili su, pak, računali na to da će trgovački centri ionako biti otvoreni.

No, ni oni koji baš moraju u shopping tijekom blagdana neće ostati praznih ruku. Osim Konzuma zatvoren je i Lidl, no ovaj trgovački lanac i poznat je po strogom poštivanju blagdana i slobodnih dana svojih zaposlenika.

Ostali trgovački centri rade – Spar u Grabriku otvoren je od 8 do 14 sati, a Kaufland radi od 8 do 16 sati. Neće bez prilike za shopping ostati ni oni koji u dućan kreću kasnije – Plodine rade od 7 do 20 sati, Interspar je kupcima na raspolaganju od 7 do 21, a sve trgovine Supernove Karlovac od 9 do 21 sat.

  • KAportal.hr

  • Odgovori