KAportal Nezavisna lista Naš Karlovac pokreće "Gradsku razgovaraonicu" - dvaput mjesečno druženja i razmjena mišljenja u Knjižnici za mlade | Karlovački informativni web portal

Nezavisna lista Naš Karlovac pokreće “Gradsku razgovaraonicu” – dvaput mjesečno druženja i razmjena mišljenja u Knjižnici za mlade

Nezavisna lista Naš Karlovac na prošlim lokalnim izborima

Nezavisna lista Naš Karlovac pokrenula je “Gradsku razgovaraonicu”, seriju tribina u kojima namjeravaju građane potaknuti na novi oblik razmjene i javnog izricanja mišljenja, ideja i prijedloga, a za daljnje razvojne poteze i korake u gradu.

– Razgovori su zamišljeni kao susreti i druženja na građanski a ne političko – partijski način. Razgovor bi se odvijao na određene teme i održavati će se prvog i trećeg četvrtka u svakom mjesecu, kažu u NL Naš Karlovac te navode da je mjesto i vrijeme “razgovaraonice” uvijek isto – Knjižnica za mlade u Banjavčićevoj ulici u 19 sati.

Prva “Gradska razgovaraonica” bit će u četvrtak 17. siječnja. Razgovarat će se o temi – “Koje su najvažnije teme za grad Karlovac”.

  • – Za teme za koje se utvrdi da su najvažnije, biti će samostalne teme narednih razgovaraonica. Dođite i pridružite se razgovorima, promišljanjima i prijedlozima za razvoj našeg grada Karlovca, pozivaju iz Nezavisne liste Naš Karlovac.

    KAportal.hr

  • Odgovori