SPORT

Nevjerojatna pobjeda najmlađih dugoreških košarkaša - kadeti KK Duga Resa razbili vršnjake iz Zagreba 112:15

Nevjerojatna pobjeda najmlađih dugoreških košarkaša - kadeti KK
Duga Resa razbili vršnjake iz Zagreba 112:15

U Dugoj Resi to još nije uspjelo nijednoj generaciji košarkaša, a trebat će dobro prelistati hrvatske sportske almanahe da bi se pronašao sličan rekord. U četvrtom kolu IV. lige Centar kadeti KK Duga Resa pobijedili su svoje vršnjake iz zagrebačkog KK Labrada s gotovo sto peona razlike, rezultat je bio 112:15.

- U vrlo nadahnutoj utakmici u kojoj su svoje najbolje utakmice u dosadašnjim kratkotrajnim karijerama odigrali Šimun Žgela(49p), Ivan Car(32p) i Filip Belavić(10p) uz odličnu obranu u kojoj je gostujući igrač J.Martan (dosadašnji najbolji strijelac lige) postigao samo 4 poena i u kojoj su svi ostali naši igrači dali svoj doprinos. Uspjeh koji će prepričavati godinama ne umanjuje činjenica da je gostujuća ekipa sastavljena od mlađih igrača koji su tek počeli trenirati košarku (osim već spomenutog J.Martana) i na početku su svoje košarkaške avanture - kažu u KK Duga Resa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DUGA RESA : LABRADA 112:15 (32:2/25:4/28:4/27:5)

KK DUGA RESA : Šimun Žgela 49, Ivan Car 32, Gabrijel Čepuran 13, Filip Belavić 10, David Moše 4, Mihael Lenard 4, Ivan Klokočki, Mislav Moše

trener Zlatko Čunović

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!