KAportal Neviđena bešćutnost: Staru majku brutalno je pretukao jer nije bio zadovoljan ručkom koji mu je skuhala | Karlovački informativni web portal

Neviđena bešćutnost: Staru majku brutalno je pretukao jer nije bio zadovoljan ručkom koji mu je skuhala

foto: ilustracija

Teške tjelesne ozljede nanio je 40-godišnji Gospićanin vlastitoj majci u njihovoj obiteljskoj kući na području Gospića u petak. Lička policija je izvijestila da su njezini djelatnici dovršili kriminalističko istraživanje nad muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede.

– Sumnjiči se da je u petak, 15. prosinca u obiteljskoj kući fizički napao 78-godišnjakinju, te joj nanio teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Gospiću. On je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz policije.

-Uhićeni muškarac otprije je poznat policiji po sličnim kaznenim djelima obiteljskog nasilja, kao i da mu je na meti uglavnok majka, kao što je bila i u ovom slučaju. Nema opravdanja za ovakav čin, saznanje da ju je prebio jer je bio nezadovoljan ručkom koji je skuhala, može samo govoriti o dubini njegove bezobzirnosti i bešćutnosti.

  • KAportal.hr

  • Odgovori